Slik blir du sikrere på reise

Jada, bremsespor i trusa kan faktisk sikre verdisakene dine. Se bare her.

Ok, dette er ekkelt! BriefSafe er imidlertid en god idé ... For hvem vil vel rote gjennom disse ubeskrivelig ulekre underbuksene? Tipper pengene og andre verdisaker får ligge i fred ... Pris er oppgitt til 19,99 dollar hos Spyville.com, eller 126 kroner før gebyrer. Foto: Per Ervland
Ok, dette er ekkelt! BriefSafe er imidlertid en god idé ... For hvem vil vel rote gjennom disse ubeskrivelig ulekre underbuksene? Tipper pengene og andre verdisaker får ligge i fred ... Pris er oppgitt til 19,99 dollar hos Spyville.com, eller 126 kroner før gebyrer. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med verdisakene beskyttet kan du ta det rolig i ferien. I alle fall roligere. Sikre pengene, sikre passet, sikre kredittkortene (tyver kan tømme kontoen din på to minutter), sikre de andre verdisakene, sikre helsen og ikke minst: sikre ungene.

I fjor kom det frem tall som indikerte at en av ti nordmenn ble ranet på reise. Nordmenn er vant med en ærlighetskultur og tar ofte ikke de nødvendige forholdsreglene når de reiser. Det mente Emma Elisabeth Vennesland, assisterende informasjonsdirektør i If Skadeforsikring og Europeiske Reiseforsikring i forbindelse med tidligere uttalelser til DinSide om norske turisters problemer i utlandet.

- På Gran Canaria og i Spania har vi det vi kaller kanarieffekten, hvor tyver følger norske charterfly og systematisk stjeler fra folk etter å ha sneket seg inn i ankomsthaller, charterbusser, innsjekk og i hotellresepsjonen, sa Vennesland.

5 forholdsregler for sikrere reise

1: Vesker som henger og slengerTyveri av penger og verdisaker fra magevesker er veldig vanlig. Oppbevar større summer på sikrere steder enn i ryggsekker, magevesker og håndvesker. Se flere produkttips i bildeserien ovenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer