Kalender og helligdager 2021

Slik blir ferien 2021

Det kan knapt bli verre.

NESTE SOMMER? Vi vet ennå ikke om det vil være mulig å reise ut i verden til favorittstedene våre neste sommer, men fridagene og ferien kommer jo uansett. Og dessverre så kan det knapt bli verre enn i 2021, med tanke på de ekstra fridagene vi får som følge av offentlige helligdager. Foto: Shutterstock/NTB
NESTE SOMMER? Vi vet ennå ikke om det vil være mulig å reise ut i verden til favorittstedene våre neste sommer, men fridagene og ferien kommer jo uansett. Og dessverre så kan det knapt bli verre enn i 2021, med tanke på de ekstra fridagene vi får som følge av offentlige helligdager. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange har nok både ferie og fridager hittil i 2020 vært ganske annerledes enn et normalår. Du kom deg kanskje ikke på hytta i påsken; 17. mai ble avlyst - og sommerferien ble kanskje heller ikke helt som vanlig.

Nå er jula snart over og nyttårsfeiring like om hjørnet, og du er muligens allerede i gang med å drømme om neste ferie – og hva gjelder neste års kalender:

Det kan nesten ikke bli verre …

Idealåret 2019

Om 2020 ser ut til å bli et dårlig år uten sidestykke på veldig mange områder, var 2019 et idealår med tanke på ferie og fridager.

Og ja, vi snakker altså om de ekstra ferie- og fridagene som kalenderen gir oss i form av offentlige helligdager som gir oss ekstra fri fra jobb.

I 2019 kunne vi nemlig kose oss med ti ekstra fridager i form av offentlige høytids- og helligdager - eller hele 12 dager dersom du i tillegg har fri hele julaften og nyttårsaften.

Det er det meste vi kan oppnå, om alle dagene faller best mulig.

Men fra 2019 går det bare nedover, og vi må helt til 2024 før vi får full pott på feriedagene igjen.

Ferieåret 2021: det verste på mange år

Så til det mange kanskje allerede lengter etter: ferien 2021.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer