Hotellferie

Slik blir hotellfrokosten nå

Glem overdådige frokostbuffeter. Slik vil hotellene løse hotellfrokosten.

GLEM FROKOSTBUFFETEN: Fristende hotellfrokost fra bugnende frokostbuffet er en av de store gledene ved å bo på hotell for mange. På grunn av coronapandemien er frokostbuffetene borte - og du må forberede deg på en annerledes hotellfrokost. Foto: Kristin Sørdal
GLEM FROKOSTBUFFETEN: Fristende hotellfrokost fra bugnende frokostbuffet er en av de store gledene ved å bo på hotell for mange. På grunn av coronapandemien er frokostbuffetene borte - og du må forberede deg på en annerledes hotellfrokost. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norske myndigheter har lenge sagt at vi må forberede oss på norgesferie i år, og ifølge flere meningsmålinger er det mange som nå gjør akkurat dette. Mange tenker å feriere hjemme eller på hytta, men det er også en del som tenker seg på bilferie.

Tenker du å overnatte på hotell, kan du gjøre noen luksuskupp nå. Husk også at hotellopplevelsen nå også er påvirket av coronatiltak - slik at den nok ikke er helt slik du kjenner den fra før.

Dette gjelder ikke minst hotellfrokosten.

Prisvinnende buffé fjernet

Bugnende frokostbuffet er noe som er en del av varemerket til både norske og nordiske hoteller. Hvert år kåres også den beste norske hotellfrokosten, noe som også vitner om hvor viktig akkurat denne delen av hotellopplevelsen er for norske hoteller og deres gjester.

I 2019 vant Scandic Hotel Nidelven, for 13. gang på de siste 14 årene. Scandic er også den hotellkjeden med flest hoteller i toppen av kåringen.

Men denne delen av hotellopplevelsen er foreløpig satt på pause og erstattes av en annen type frokostservering.

- Scandic har lenge vært ledende på frokost i Norge, og vi har en klar ambisjon om å være det i fortsettelsen. Akkurat nå er det imidlertid hensynet til smittevern som er styrende, og derfor har vi midlertidig tatt bort vår prisvinnende buffé til fordel for andre og tryggere løsninger, forteller Morten Malting, distriktsdirektør for Scandic i Oslo og fungerende F&B-direktør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer