Slik blir hotelloppholdet annerledes

Hotelloppholdet blir ikke helt som før. Dette kan du forvente deg av hotellferien nå.

IKKE HELT SOM VANLIG: Hotellene må tilpasse seg smittevernregler, noe som også vil få innvirkning på hvilke tilbud du får på hotellet. Foto: Kristin Sørdal
IKKE HELT SOM VANLIG: Hotellene må tilpasse seg smittevernregler, noe som også vil få innvirkning på hvilke tilbud du får på hotellet. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronapandemien har rammet reiselivsbransjen hardt, og regjeringen ber det norske folk om å planlegge for norgesferie i sommer.

Hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen, Virke, oppfordrer folk til å reise i eget land og bruke det kommersielle reiselivstilbudet, som hoteller og aktiviteter.

Skal du på hotellferie, er det greit å være forberedt på at ikke alt ved hotellopplevelsen vil være som du er vant til.

- En strippet affære

Christopher Anderson, professor i virksomhet ved Cornell University's Hotel School i Ithaca, New York, sier til CNN at han tror hotellgjester vil se store forandringer neste gang de sjekker inn på et hotell - og at dette er endringer som vil vedvare i lenge:

- I overskuelig framtid - inntil en vaksine, effektiv behandling eller øyeblikkelig testing for coronavirus er tilgjengelig - vil hotellopphold sannsynligvis være en ganske strippet affære, spesielt på eksklusive hotell der personlig service og fasiliteter lenge har vært en del av det de selger på, sier Anderson til avisa.

Han fortsetter med å spå at uansett hvor i verden hotellet er, så vil vi se mindre av fellesgoder som buffeter og minibarer, samt luksuselementer som spabehandlinger, pikkoloservice og personlige servicetjenester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer