Slik blir passasjer-romskipet og spaceporten

Passasjer-romskipet og spaceporten hvor romskipet skal ta av og lande. Kanskje blir det en Spaceport Sweden ...

Publisert
Sist oppdatert

Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

MotherShip Construction. wing in front of two boom

Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

MotherShip Construction. wing in front of two boom

Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.Alle foto: Virgin GalacticKlikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer