Slik blir reisen bare barnemat

Det er ikke alltid bare barnemat å reise med småbarn. Vi har raidet butikkene på jakt etter dippeduttene som gjør reisen lettere.

Slik blir reisen bare barnemat
Publisert
Sist oppdatert

Å reise med små barn krever god planlegging, i alle fall er det en fordel dersom du ønsker å komme fra det uten stressmage og hjerteklapp. Og reisen blir gjerne mye triveligere både for liten og stor dersom man i planleggingen har tenkt på småsaker som kan gjøre turen lettere. Det er en god del ting man som småbarnsforelder må ha med på reise; saker man behøver underveis - enten på et eller annet transportmiddel eller på mellomlanding på et eller annet hotell.

Vi har raidet butikkene på jakt etter de små tingene som kan gjøre reisen mye lettere for hele familien. Hvordan kan du stramme inn på antall kilo med nødvendig håndbagasje, hvordan pakker du best maten som barnet må ha underveis og hvordan blir det mulig å eventuelt tilberede den fra flysetet?

>>Klikk her for å se de nyttige småsakene som gjør reisen lettere.

Vi vil komme tilbake med underholdningstips for småtten på tur.

Les mer om reise med barn:

 • Barna må reiseforsikres
 • 12 reisetips for småbarnsfamilien
 • Familie på seks tok friår i Stillehavet
 • Enorme rabattforskjeller på fly
 • Med spedbarn på passkontoret
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer