Slik bør du bo

Publisert
Sist oppdatert

Franskmennene er kjent for sin campingentusiasme, og Les Gorges du Verdon er intet unntak med mange gode campingplasser å velge blant. Rimeligste alternativ er ta med telt, eventuelt leie en campingvogn på en av campingplassene.Camping Saint-Jean i Moustiers og Camping des Gorges du Verdon i Castellane er gode alternativer.

Bo CastellaneLe Mas du Verdon – En mas er et tradisjonelt, provencalsk gårdshus som ofte drives av en familie som leier ut deler av sitt eget hjem. Le Mas du Verdon ligger en kilometer fra Castellane, og tilbyr fem enkle, rene rom og et hyggelig opphold for omtrent 55 euro, cirka 440 kroner, per natt inkludert frokost.

Le Chateau de Trigance – Ekte middelalderslott på en 800 meter fjelltopp i landsbyen Trignance. Her bor man som en konge med Provences beste utsikt over lavendelenger og landsbyen nedenfor. Priser fra 115 euro, cirka 915 kroner, per natt.

Bo La Palud-sur-VerdonGite L´Escales – Enkel og rimelig overnatting for 25 euro, cirka 200 kroner, per person inkludert frokost.

Le Perrouquet Vert – Enkel og hyggelig B&B for 69 euro, cirka 550 kroner, per dobbeltrom i hjertet av landsbyen. Pluss for trivelig restaurant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer