Slik er feriene for skoleåret 2010/2011

Se når skoleferiene er i ditt fylke.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne og neste uke starter skoleåret 2010/2011. I den anledning har DinSide oppdatert sin skoleferieoversikt.

Se skoleferieoversikten her

I oversikten kan du finne ut når skolene i ditt fylke er stengt. Dette er kjekt å vite både for deg som har barn i skolealder, og for andre som skal planlegge ferien. Det er nemlig størst trykk på charterturer, flybilletter og hytteutleie i skoleferiene. Kan du ta ferie utenom, er det penger å spare.

Veldig sen påske

Det er lurt å merke seg at påsken i 2011 kommer uvanlig sent. Palmesøndag faller på 17. april, og 2. påskedag på 25. april. Det kan bety at du som liker å stå eller gå på ski i påskeferien blir skuffet over snøforholdene.

Ellers har de fleste fylker lagt høstferien til enten uke 40 eller 41 (andre og tredje uke i oktober), mens de fleste fylker har lagt vinterferien til uke 7, 8 eller 9 (de to siste ukene av februar eller første uke i mars).

Merk deg at skoleruten (som planen over skoleferier kalles) kan variere fra kommune til kommune. Fylkeskommunen gir anbefalninger, men den enkelte kommune bestemmer selv. Derfor bør du sjekke ut din kommunes skolerute for å vite helt sikkert når skoleferiene er. Enten kan du søke etter "kommunens navn + skolerute på nettet", eller ringe kommunen eller den aktuelle skole og høre.

Se skoleferieoversikten her

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer