Slik er Thailand nå

Det er færre folk på strendene enn normalt, men det er renere og ryddigere enn noensinne, og det er godt mulig å reise til Thailand uten å se ødeleggelsene etter tsunami-katastrofen.

Publisert
Sist oppdatert

Det forteller svenske Kenneth Landerberg, som bor og jobber i reisebyrået travellers corner (tc) på Kata Beach i Phuket. Travellers corner er en liten reisearrangør som hjelper med opphold, innenlands transport og aktiviteter. Majoriteten av tc's kunder er svenske, men det er ifølge Landerberg mange nordmenn som benytter seg av kafeen og butikken i hovedkontoret på Kata Beach.

Kenneth Landerberg har tatt en rundtur med kamera, for å se hvordan forholdene på de populære feriemålene er etter tsunamien

>> Klikk her for å se bilder fra thailandske strender, slik det ser ut nå

    Noe du lurer på, med tanke på hvordan det er i Thailand nå, og hvordan det er å reise dit? Små eller store ting - send dine spørsmål til oss, og Kenneth Landerberg vil svare. Han har bodd i Thailand i åtte år; både på Koh Samui og på Phuket, og kjenner landet godt. I dag er han hotell- og bookingansvarlig i travellers corner.

    Send dine spørsmål til reise@dinside.no, merk e-posten "Thailand-spørsmål".

Kenneth Landerberg var selv på jobb da bølgene slo inn over strendene, men tc-kontoret på Kata Beach ble ikke rammet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer