Lunsj i London: Afternoon Tea

Slik får du Afternoon tea ekstra billig

Det klassiske, britiske måltidet trenger ikke koste skjorta.

BESTILL AFTERNOON TEA: Du kan få opptil 50 prosent rabatt på det britiske måltidet, om du bestiller på forhånd. Foto: Berit B. Njarga
BESTILL AFTERNOON TEA: Du kan få opptil 50 prosent rabatt på det britiske måltidet, om du bestiller på forhånd. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert

Smørbrød, scones, kaker og ikke minst te: Vil du nyte en såkalt «Afternoon Tea» når du besøker Storbritannia, fins det enkle måter å få ned kostnaden på det tradisjonelle, britiske mellommåltidet.

De beste prisene får du om du bestiller måltidet før avreise.

Her finner du flere gode London-tips.

Slik booker du billig Afternoon Tea

Da Dinside nylig besøkte London, hadde vi på forhånd booket bord, med rabatt. Dermed endte vi med å betale bare 14,35 pund per person, som tilsvarer rundt 150 kroner med dagens kurs.

Det fins flere nettsider som tilbyr rabatter på det britiske te-måltidet. Vi brukte Afternoontea.co.uk, hvor du får opp hvilke steder som tilbyr rabatt akkurat nå.

På Doubletree Hilton Victoria, like ved Victoria stasjon i London, fikk vi 30 prosent rabatt per person på vårt måltid.

Ønsker du å spise på et mer fasjonabelt sted i London, finner du rabatter på flere finere steder på denne nettsiden. Noen steder får du et avslag i prosent, mens andre eksempelvis tilbyr så mye champagne som du vil under måltidet.

Vi booket Afternoon Tea via nettsiden, fikk en bookingbekreftelse på e-post, og fikk rabatten trukket fra regningen på spisestedet.

Også lastminute.com har en rekke tilsvarende tilbud på Afternoon Tea, og opptil 50 prosent avslag på enkelte steder.

TE OG KAFFE: Er du te- eller kaffetørst, og litt småsulten i tillegg, er det ikke noe å si på prisen på rundt 150 kroner per person. Foto: Berit B. Njarga
TE OG KAFFE: Er du te- eller kaffetørst, og litt småsulten i tillegg, er det ikke noe å si på prisen på rundt 150 kroner per person. Foto: Berit B. Njarga Vis mer

Dette består Afternoon Tea av

Da Dinside nøt en bedre Afternoon Tea, valgte vi en tradisjonell meny bestående av tre smørbrød, scones med krem og syltetøy, og fire små kakestykker. I tillegg inkluderte prisen så mye te, i sju forskjellige varianter, eller kaffe vi bare ønsket.

MELLOMMÅLTID: Du får mye godt på en Afternoon Tea, som egner seg som et litt større mellommåltid. Foto: Berit B. Njarga
MELLOMMÅLTID: Du får mye godt på en Afternoon Tea, som egner seg som et litt større mellommåltid. Foto: Berit B. Njarga Vis mer

Går du litt opp i pris får du også champagne til måltidet, som er gjenganger på Afternoon Tea. Du får gjerne også flere sorter kaker eller bakst inkludert i prisen.

SMØRBRØD: Enkelt, men med god skinke og god smak. Foto: Berit B. Njarga
SMØRBRØD: Enkelt, men med god skinke og god smak. Foto: Berit B. Njarga Vis mer

Det kan være verdt å merke seg at for mange vil dette ikke være mettende nok som et eget lunsjmåltid. Som mellommåltid eller når du har lyst på en god kopp kaffe eller te og noe smakfullt attåt, er det derimot et meget godt alternativ - ikke minst hvis du får en rabattert pris på måltidet.

LES OGSÅ:
Her er det frityrstekt sjokolade som gjelder!

Vi har prøvd det populære reisemålets «beste restauranter»

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer