Slik får du best plass på flyet

Dette kan du gjøre for å sitte godt.

GOD BEINPLASS: Ahh ... Det er fint med god beinplass når du skal fly i timesvis. Reiser du med internasjonale flyselskap, må du selv gjøre en innsats for å få tak i de beste setene. Foto: Per Ervland
GOD BEINPLASS: Ahh ... Det er fint med god beinplass når du skal fly i timesvis. Reiser du med internasjonale flyselskap, må du selv gjøre en innsats for å få tak i de beste setene. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare å innse at å sitte om bord i et fly er ikke akkurat balsam for rumpa - eller for ryggen. DinSide har tidligere skrevet at det er de fremste setene, setene ved vinduet og nødutgangen som går aller først.

Når de foretrukne plassene allerede er tatt, klarer vi likevel å nøye oss et par timer på den plassen vi har fått tildelt. Men det er ikke fullt så gøy å sitte med knærne plantet inn i setet foran når flyreisen er på 14 timer.

De på business- og førsteklasse har god plass, men er det mulig å reise komfortabelt på økonomi?

Joda, det er fullt mulig, ifølge The Sydney Morning Herald. Flere flyselskaper selger sine nødutgangseter for en ekstra slump med penger, men det krever litt ekstra innsats av deg.

Les også: Disse flyselskapene mangler rad 13 og disse har detLes også: Her er de dårligste flysetene - kjenn triksene

Slik gjør du

Singapore Airlines kaller disse setene sine for «foretrukne seter», som kan kjøpes på flyselskapets nettside. Her selger de setene ved nødutgangen til en fast pris på 50 dollar, som tilsvarer cirka 290 norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer