Fly med trådløse hodetelefoner?

Slik får du brukt trådløse hodetelefoner med TV-en på flyet

Du trenger ikke bruke de elendige fly-hodetelefonene.

TRÅDLØS LYD PÅ FLYET: Stadig flere har trådløse hodetelefoner - og det kan by på problemer når man skal se film på flyturen. Foto: Tero Vesalainen / Shutterstock / NTB scanpix
TRÅDLØS LYD PÅ FLYET: Stadig flere har trådløse hodetelefoner - og det kan by på problemer når man skal se film på flyturen. Foto: Tero Vesalainen / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Trådløse hodetelefoner har blitt en svært populær produktkategori de siste årene. Selv om det er praktisk å slippe styr med kabelen, er det fremdeles noen steder det ikke fungerer så bra med trådløse hodetelefoner, nemlig på flyet.

Det fikk nemlig en Dinside-kollega nylig erfare da han skulle på bryllupsreise, hvor han endte opp med å måtte betale 30 kroner for et par kablede ørepropper med lyd han beskriver som «fysisk vond» (det var på et Norwegian-fly).

Så hva kunne han gjort for å bruke sine trådløse hodetelefoner i stedet?

Følger det med lydkabel?

Noen hodetelefon-produsenter har vært så greie at de leverer med lydkabel og flyadapter. For eksempel får du dette med både Bose QuietComfort 35 og Sony WH-1000XM3.

Om dine trådløse hodetelefoner ikke har dette, eller om du har trådløse ørepropper, finnes det andre løsninger.

Bluetooth-adapter

AirFly er en liten trådløs sender som lar deg koble dine trådløse hodetelefoner til blant annet underholdningssystem på fly. Du parer den med dine trådløse hodetelefoner, så skal det bare være å plugge den i hodetelefonutgangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer