Slik får du gratis bagasjefrakt med Norwegian

Bagen som gjør at du slipper ekstrakostnadene.

Maksimalt tillatt vekt er 20 kilo, og utover dette gjelder Norwegians overvektsregler og priser, skriver flyselskapet på sin nettside. Foto: Norwegian
Maksimalt tillatt vekt er 20 kilo, og utover dette gjelder Norwegians overvektsregler og priser, skriver flyselskapet på sin nettside. Foto: Norwegian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det koster å fly med innsjekket bagasje. Noen flyselskap har bagasjefrakten inkludert i prisen, mens andre ikke. Håndbagasje pleier derimot å være kostnadsfritt, hvis du holder deg innenfor flyselskapets bagasjeregler vel å merke.

DinSide skrev denne uken at flyselskapet British Airways tillater 46(!) kilo i håndbagasjen.

Hos Norwegian koster det 50 kroner per strekning å ta med bagasje i Norge, 60 kroner for storby, 80 kroner for Sør-Europa og 80 kroner for langdistanse.

Men det finnes faktisk en måte å unngå denne ekstraavgiften på. Hvis du er medlem i Norwegian Reward kan du nemlig kjøpe Norwegians egen bag, som gir deg gratis frakt på alle Norwegians flyvninger ut 31. desember 2012.

>>>Nå selger Ryanair kofferter

Ikke helt gratis ...

Bagen rommer 75 liter, er av 100 prosent nylon og er 70 centimeter lang, 40 centimeter bred og 35 centimeter høy, men veier 4,1 kilo. Den er fra Helly Hansen og har solide hjul, tre innvendige oppbevaringsrom adskilt med glidelås, utvendig nøkkellomme og navnelappholder, ifølge Norwegian.no.

Ettersom bagen koster 1.249 kroner sier det seg selv at du må betale litt for å få gratis frakt ut 2012. Men hvis du flyr mye med Norwegian og likevel må ha en ny bag, så er det en god deal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer