Slik får du kloa i billigbillettene

Du bør være på plass ved kampanjestart og sesongslipp for å slå kloa i de billigste billettene.

REIS BILLIG: Er du ute etter billige flybilletter, bør du føle med på kampanjer og sesongslipp. Flyselskapene pleier å ha kampanjer ved årsskifte, så følge med i disse dager! Foto: Oslo Lufthavn
REIS BILLIG: Er du ute etter billige flybilletter, bør du føle med på kampanjer og sesongslipp. Flyselskapene pleier å ha kampanjer ved årsskifte, så følge med i disse dager! Foto: Oslo Lufthavn Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange bruker jul- og nyttårsferien til planlegging av neste års reiser. Skal du ut og fly i løpet av 2014, bør du snart følge med:

Flyselskapene pleier å fyre av det nye året med kampanjer på rimelige flybilletter.

Og skal du vinne kampen om de billigste billettene, lønner det seg som kjent å være beredt når billettene legges ut.

Pleier du å reise med innsjekket bagasje? Vi sendte en koffert med videokamera gjennom bagasjehåndteringen på Gardermoen: Se bagasjens ferd fra innsiden.

Er du avhengig av å reise når der er skoleferie? Dette kan du sjekke i vår skoleferieoversikt. Sannsynligvis har du også tilgang på skoleruta via kommunens nettsider.

Men til deg som er på tilbudsjakt: Husk at det er mer enn utropsprisen som gjelder. Sjekk totalprisen når alle fly- og bagasjetillegg er lagt til, samt andre eventuelle tillegg som påløper i form av ekstra hotellovernattinger og transport til og fra flyplassen. Det er denne prisen du må bruke når du sammenlikner med priser fra andre flyselskaper.

Les også: Ikke gå i lavprisfella

Her er triksene

Nyhetsbrev: Mange flyselskaper gir deg muligheten til å melde deg på nyhetsbrev, det vil si at du får melding om når det er billettslipp, kampanjer og liknende. Dette gir deg førsteklasses muligheter til å oppfylle neste punkt:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer