Slik får du sjefskortene

Oppgraderte kort gir rett til ekstra fordeler og service. Hvordan sikre seg slike fordeler?

Publisert
Sist oppdatert

Du må spare poeng i stor hastighet for å få gradert opp bonusstatusen din til gylne høyder.

Hos SAS

For gullkort må du i løpet av ett år tjene opp 100.000 grunnpoeng. Dette er poeng du får ved flygninger med SAS og partnere i Star Alliance og andre flypartnere. Det betyr for eksempel mer enn 41 reiser til normalpris til London.

Du kan også også få gullkort ved 50 flygninger (25 tur/returreiser) med SAS og/eller Air Botnia på Business Class, eller like mange reiser inneriks i Sverige og Danmark. For sølv må du ha 35.000 grunnpoeng i løpet av ett år. Det er snakk om at grensene for gull og sølv vil endres etter at poenginntjening innenlands i Norge ikke lenger er mulig.

Hos Braathens

Du får Silver Wing med 30.000 opptjente poeng gjennom ett år. Med 95.000 poeng i løpet av året, er du sikret neste trinn på stigen som heter Royal Wing. Det betyr at toppgraderingene hos Braathens koster færre poeng enn hos SAS. Poenginntjeningen er per i dag identisk hos begge selskaper.

Ligger du an til oppgradering hos Wings, og vurderer overgang til EuroBonus før årsskiftet, bør du med andre ord fortsette samling i Wings for å få oppgraderingen. Den beholder du i ett år i den nye ordningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer