Fotballtur til England

Slik får du tak i billetter

Terminlista for 22/23-sesongen er akkurat avslørt. Det neste året vil titusenvis av nordmenn dra på fotballtur til England.

JUBLER: Nottingham Forest er klare for spill i Premier League - deres første sesong i toppdivisjonen siden nedrykket i 1999. Foto: MI News/NurPhoto/Shutterstock/NTB
JUBLER: Nottingham Forest er klare for spill i Premier League - deres første sesong i toppdivisjonen siden nedrykket i 1999. Foto: MI News/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. august sparkes årets sesong av Premier League i gang, og her til lands er det ikke lenger TV2 som har rettighetene – nå har Nent tatt over showet slik at kampene blir sendt på Viaplay.

For å se alle kampene på TV må du ha Viaplay Total-pakka til 649 kroner per måned, men det loves også at det hver uke skal sendes én kamp på den åpne kanalen TV3+ (tidligere V4) der ett av topp 6-lagene (Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Tottenham, Arsenal) er i aksjon.

Men selv høy lyd på TV-en vil aldri slå det å være fysisk til stede og høre jubelbrølet på Etihad i det Erling Braut Haaland banker inn sin første scoring for sesongen.

Da gjelder det å få tak i billetter.

- Vi slipper alle våre fotballreiser til salg fra i dag for neste sesong av Premier League. Vi forventer stor pågang av fotballfans i dag, og vi har forberedt oss godt og lenge til å slippe opp salget på noe som for mange er den viktigste reisen i året, sier Marie-Anne Zachrisson, landssjef i Ving Norge, til DinSide.

Ving er Norges største arrangør av fotballreiser til Premier League og setter opp egne charterfly til flere av kampene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.