Fotballtur til England

Slik får du tak i billetter

Terminlista for 22/23-sesongen er akkurat avslørt. Det neste året vil titusenvis av nordmenn dra på fotballtur til England.

JUBLER: Nottingham Forest er klare for spill i Premier League - deres første sesong i toppdivisjonen siden nedrykket i 1999. Foto: MI News/NurPhoto/Shutterstock/NTB
JUBLER: Nottingham Forest er klare for spill i Premier League - deres første sesong i toppdivisjonen siden nedrykket i 1999. Foto: MI News/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. august sparkes årets sesong av Premier League i gang, og her til lands er det ikke lenger TV2 som har rettighetene – nå har Nent tatt over showet slik at kampene blir sendt på Viaplay.

For å se alle kampene på TV må du ha Viaplay Total-pakka til 649 kroner per måned, men det loves også at det hver uke skal sendes én kamp på den åpne kanalen TV3+ (tidligere V4) der ett av topp 6-lagene (Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Tottenham, Arsenal) er i aksjon.

Men selv høy lyd på TV-en vil aldri slå det å være fysisk til stede og høre jubelbrølet på Etihad i det Erling Braut Haaland banker inn sin første scoring for sesongen.

Da gjelder det å få tak i billetter.

- Vi slipper alle våre fotballreiser til salg fra i dag for neste sesong av Premier League. Vi forventer stor pågang av fotballfans i dag, og vi har forberedt oss godt og lenge til å slippe opp salget på noe som for mange er den viktigste reisen i året, sier Marie-Anne Zachrisson, landssjef i Ving Norge, til DinSide.

Ving er Norges største arrangør av fotballreiser til Premier League og setter opp egne charterfly til flere av kampene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer