Slik får du tilgang til flyplassloungene

Du trenger ikke vip-kort hos de forskellige flyselskapene for å henge i loungen på flyplassen.

Her ser vi baren på loungen No. 1 Stansted at gate 49. Foto: Priority Pass
Her ser vi baren på loungen No. 1 Stansted at gate 49. Foto: Priority Pass Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reiser du mye, og er lei av å sitte og vente på flyavgang på ukomfortable stoler i ventehallen, mens andre reisende stresser forbi deg?

Mange av oss har stirret lengselsfullt i retning en av de mange flyplassloungene og ønsket at vi befant oss der, og kunne ta for oss av gratis kaffe og te, frukt og kjeks, og lese aviser og magasiner i fred og ro, eller benytte oss av trådløst nett, logge på pc'en og få unna noen arbeidsoppgaver mens vi venter. Og du kan faktisk det, uten at du må være "storkunde" hos noen av flyselskapene.

Det er to enkle måter å få tilgang på flyplasslounger over hele verden. Den første er å kjøpe seg medlemsskap i Priority Pass. Med et slikt medlemsskap kan du få tilgang til flere enn 600 flyplasslounger over hele verden.

Ikke mist bagasjen på flyturen

Under ser du eksempler på flyplasslounger fra flyplasser verden over:


Et medlemsskap i Priority Pass er nok mest aktuelt for deg som reiser mye i jobben, og kan få jobben til å betale medlemsskapet. Et standard medlemsskap koster 99 euro i året, pluss 24 euro for å komme inn i de forskjellige loungene. For 249 euro får du et standard pluss-medlemsskap, og kan benytte deg av loungetilbudet ti ganger uten å måtte betale ekstra for det. Kjøper du premiummedlemsskapet til 349 euro kan du bruke loungene så mye du vil uten å betale ekstra for det. Mer info: Priority Pass

Tilgang til Diners Clubs lounger

Et annet alternativ er å skaffe seg et Diners Club kredittkort. Da får du gratis tilgang til over 140 flyplasslounger over hele verden. Et Diners Club-kredittkort har en årsavgift på 695 kroner. Du kan imidlertid få ett år gratis ved å bli SAS EuroBonus-medlem. Når året er omme må du betale årsavgift som vanlig. Mer info: Diners Club

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer