Slik finner du billettene

Her er de beste tipsene og lenkene for deg som bare må komme deg ut av regnlandet nå.

Publisert
Sist oppdatert

Utsolgt, tror du? Nei, selv om det er rush etter sydenreiser, er det alltids mulig å finne ledige seter. Og det er fortsatt ikke toppsesong i Syd-Europa, så hotell og overnatting bør være mulig å skaffe. Men det er en ting du ikke får nå, og det er valgfrihet.

Slik skaffer du deg plass på charterflyene

For å komme deg sydover til varmen er det en ting som gjelder, og det er fleksibilitet. Du må ikke ha for bastante krav til hvor du skal reise til og fra, og når du skal reise. Det er også enklere å skaffe lengre turer nå, så ukesturistene sliter mer enn de som kan være borte i to uker. Det er lettest å finne billige reiser fra Oslo. Sjekk dessuten svenske turoperatører for større utvalg i reisemål og tilbud.

Slik finner du gunstige billetter med ruteflyene

Vil du lete etter billetter hos ruteflyselskapene, kan du også gjøre gode kjøp. Men her gjelder det å ikke velge de mest opplagte Syden-destinasjonene. Det er lettere å finne billige reiser til Nice, Milano, Venezia, Berlin og London, enn til Malaga, Alicante, Roma og Barcelona.

Restplassjegeren

Restplasser fra charterselskapene i Norge og Sverige

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.