Slik finner du billigbillettene

Selv om oppgitte priser er fra-priser, er det ikke gitt at du finner billetter til slike priser.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid gitt at annonsert pris er lik den prisen du må betale for reisen. Forbrukerombudet krever at flyselskapene skal være flinkere til å opplyse hvor mange billetter de selger til tilbudspris, og at det skal være et minimumsantall tilbudsbilletter på hver avgang fra 15. mars. Vår test fra februar i år viser at disse reglene er savnet. Hos enkelte selskaper fant vi faktisk ingen billetter til annonsert tilbudspris.

De beste tipsene

Fra 15. mars skal det forhåpentligvis bli enklere å forutse hvorvidt tilbudsprisen er tilgjengelig. Men likevel - her er seks tips som kan gjøre det enda enklere å skaffe seg de billigste billettene:

1: Meld deg påDe fleste selskapene har tilbud der du kan abonnere på tilbudsbrev per e-post. Gjør du det har du mulighet til å være førstepassasjer til tilbudsmølla, og sikre deg noen av de få billigbillettene før hordene kommer løpende.

2: Lur ferieMå du reise samtidig med alle andre, blir prisene høyere. Velg ferie når andre jobber, og du finner lettere lavprisbilletter.

3: Fleksibel på dagDe laveste prisene får du om du kan være fleksibel i valg av reisetidspunkt. Sjekk flere dager rundt tiden du ønsker å reise, og sjansen for å finne billige billetter øker. Det er også gjerne slik at torsdager, fredager, søndager og mandager gjerne er dyrere enn tirsdager, onsdager og lørdager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer