Slik finner du de laveste prisene

Publisert
Sist oppdatert

Let selv:Det kan være litt av en jobb, men det lønner seg alltid å sjekke priser med flere flyselskaper og flere reisebyråer. Du sjekker prisene selv på selskapenes nettsider, men det er varierende hvor lett tilgjengelig prisinformasjonen er. All honnør til de flyselskapene som har en lavprisliste, dvs. lett tilgjengelig informasjon om de laveste prisene på de forskjellige avgangene. Dette finner du både hos Sterling, Norwegian og Ryanair. Husk at du ikke alltid finner den billigste billetten hos det selskapet som annonser med de billigste fra-prisene.

Bestill tidlig:De billigste billettene går først, og ettersom det kun er et begrenset antall billetter til laveste pris, lønner det seg å bestille tidlig. Jo tidligere, dess bedre.

Vær fleksibel:Det er lettest å finne billige billetter på litt ukurante tider og dager. Om du har mulighet til å returnere for eksempel en mandag morgen i stedet for søndag kveld, så har du større sjanse til å finne billigere billetter.

Bestill på nett:Bestiller du på nett, slipper du de høyere bestillingsgebyrene du får ved telefonbestilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.