Slik finner du det beste hotellet

På leting etter hotellovernatting? Her er våre beste tips og råd.

Publisert
Sist oppdatert

For noen er hotellopplevelsen en viktig del av ferien, for andre er det bare et sted de skal sove noen timer hver natt. Uansett hvilke forventninger du har til hotellet, er det lurt å gjøre noen undersøkelser før du bestemmer deg for å bestille.

Her er tipsene til hvordan du finner det beste hotellet for deg - til riktig pris.

Beliggenhet

Beliggenheten er like viktig for hoteller som det er for boliger. Hvor langt er du villig til å måtte gå for å komme til stranden? Eller hvor mange stopp med metroen vil du bo fra sentrum av storbyen du skal besøke?

I de tilfellene der du ikke velger hotell utfra hvor det ligger (for eksempel spesielle hotell som Villa Fridheim ved Krøderen), er beliggenheten et av de viktigste kriteriene.

Sjekk ut byen eller området du skal ved å finne turistinformasjonssider på nett, og se kart på for eksempel på Google Maps, så får du et inntrykk av hvor alt ligger i forhold til hverandre, og i hvilke områder det passer deg å bo.

Hvilken standard?

Hotellets standard er utslagsgivende for prisnivået det legger seg på (selv om beliggenhet også spiller inn). Jo høyere standard, jo høyere pris, naturlig nok. Hvor viktig er hotellets standard for deg? Er det greit at rommet er lite, og biltrafikken dundrer forbi utenfor vinduet, eller er du avhengig av stor boltreplass og panoramautsikt?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer