Reiseplanlegger tog, buss og fly:

Slik finner du reiser med tog, buss og ferge

Smarte tjenester som viser deg alternativene til flyreisen.

REISE KOLLEKTIVT? Det fins mange alternativer til å reise med fly, ikke minst i og mellom land i Europa. Vi viser deg hvor du finner billettene. Foto: NTB Scanpix
REISE KOLLEKTIVT? Det fins mange alternativer til å reise med fly, ikke minst i og mellom land i Europa. Vi viser deg hvor du finner billettene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om det fins mange måter å gjøre flybillettene billigere på, kan buss, tog eller ferge i mange tilfeller være både billigere - og mer miljøvennlige - alternativer.

Skal du reise i Europa er det mange ulike transportmidler å velge blant, men ikke alltid like lett å finne dem.

Her gir vi deg tips om tjenester som gjør det enklere å finne forskjellige transportmidler - og prisene på disse.

Reise kollektivt i Norge?

Antallet norgesreiser øte betraktelig i 2018, viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB): Nordmenn var på rundt 15,7 millioner feriereiser i Norge i fjor, som er en kraftiv vekst i forhold til tidligere år da tallet lå på 10-11 millioner feriereiser innenlands.

Lurer du på hvordan du kan komme deg rundt innenfor Norges grenser, er Entur en nyttig app og nettside, som samler kollektivreiser fra de forskjelige reiseselskapene.

Her vil du få opp forskjellige alternativer til reiser til ditt reisemål.

Reise kollektivt i Europa?

I Europa er det mange muligheter for å benytte seg av tog eller buss, men ikke alltid like lett å orientere seg - eller å finne billettene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.