Slik finner du restplassene

Jakter du på billigreiser, må du følge med på restplassprisene selv. Dette gjør du enklest på Internett.

En solseng som venter på deg?
En solseng som venter på deg? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Charterselskapene selger restplasser hele året, selv i populære ferieperioder. Derfor skal det alltid være mulig å finne ledige reiser i siste liten, selv om prisene kan variere fra kun noen hundrelapper til nesten samme pris som i ordinære prislister. Men hvordan finner du de billigste reisene? Her er fem hete tips:

1: Følg med

Restplasser er ferskvare. Du kan aldri vite hva som dukker opp, og du kan aldri vite hvor lenge tilbudene blir liggende, eller om prisene blir lavere. Det beste du kan gjøre om du har bestemt deg for å ta en billig ferie, er å følge med på tilbudene som dukker opp. Og det er aller lettest å gjøre på Internett. Avisannonser er allerede gårsdagens nytt når du ser dem, og annonserte plasser kan være utsolgt før avisen havner i postkassen din.

 • Her kan du finne billige charterreiser: Restplassoversikten
 • 2: Vær fleksibel

  Det lønner seg å være fleksibel med hensyn til avreise og reisemål. Da øker du sjansene for å finne reiser som passer til gode priser. Det er best utvalg i reiser fra de største flyplassene, så det kan lønne seg å sjekke flere utreisesteder enn det som ligger nærmest hjemstedet ditt. Det kan også lønne seg å se etter charterreiser fra Sverige. Du kan tjene både på valutaforskjellen, og på at tilbudet herfra periodevis er større og lavere priset enn fra norske flyplasser.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer