Slik handler du mobile heiskort

Du slipper kø ved billettluken ved å handle heiskort via mobilen samme dag som du skal stå på ski.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Samme dag som du skal på ski sender du navnet på skistedet, kode for korttype og nummeret på KeyCardet ditt til nummer 2500. I løpet av 15 minutter får du SMS-kvittering på at kjøpet er i orden. Neste gang du handler holder det med skisted og kode for korttype. KeyCard-nummeret er da allerede registrert.

KeyCardets nummer finner du bak på heiskortet, og skrives uten bindestrek og mellomrom. De forskjellige heiskortene har egne koder. For eksempel D for dagskort og V for voksen. Ergo skriver du DV om du skal ha et dagskort for voksen. For å få en oversikt over kodene til de forskjellige skistedene må du sende melding til 2500 med navn på skistedet. Vanlig pris for SMS påløper.

Mer lenger nede på siden.

Må ha Mobilhandel på telefonen

For å benytte denne løsningen må du ha registrert deg med mobilhandel på din telefon.. For å registrere deg sender du REG til 2500. Det er tre måter å betale på, og for alle gjelder at det påløper tellerskritt og SMS-kostnader. Denne tjenesten kan brukes uansett hvilket mobilabonnement du har, og uansett hvilket selskap du har abonnement hos

 • Mobilkonto
  Med registreringen følger automatisk en mobilkonto (SmartCash). Hit kan du overføre penger, og bruke den som en elektronisk lommebok. Greiest å bruke ved småkjøp.
 • Visa-kort på mobilen
  Du som har Visa-kort kan velge dette som betalingmåte knyttet til mobilen. Dette gjelder foreløpig kun telenorabonnenter.
 • Bankkonto
  Du kan knytte bankkontoen opp mot mobilen for å belaste kjøp direkte mot konto. Du må søke om dette via SmartPay, og det tar noen uker å aktivere. Dette er foreløpig kun tilgjengelig for telenorabonnenter.

 • Her kan du forhåndskjøpe heiskort via mobil

 • Mer om mobilhandel fra DinSide Økonomi
 • Tilbake til innledningen

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer