Slik håndterer du latinogutter

Slik håndterer du latinogutter
Publisert
Sist oppdatert

Brasilianske jenter møter vanligvis sine gutter gjennom venner. Så kom deg ut og skaff deg noen nye venner første kvelden på ferie. Det er det samme om du tenner på dem eller ikke, du vet aldri hvem de kan introdusere deg for. Brasilianere og lationer er generelt vennlige og imøtekommende mennesker, og når det gjelder å konversere eier de ingen skam. Så veksle så mange telefonnummer og e-postadresser som mulig, og planlegg å møtes igjen.

De fleste latino-gutter, og spesielt brasilianere, elsker oppmerksomhet. De er også eksperter på romanse. Så skaff deg en caipirinha eller cuba libre og spør noen om de kan lære deg samba eller hva enn den lokale favorittdansen er. Vær klar for nærkontakt, for latinoer vil ikke ha det på noen annen måte når det gjelder dans.

Menn vil fortelle deg hvor eksemplarisk og naturlig pen du er, eller at du er den vakreste jente de noen gang har sett. Ikke bli overrasket hvis du er i leppelås og blir spurt om en tur til motellet i løpet av fem minutters samtale. Spesielt i Brasil er moteller for én ting, og kun den ene tingen. Sex!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer