Buss, tog eller bil?

Slik kommer du deg fra Gatwick til London sentrum

Her er alternativene for deg som flyr til Gatwick på London-turen.

HVA ER BILLIGST OG BEST? Det billigste er bussen, men det raskeste er toget. Det beste er uansett å bestille billetter hjemmefra og i god tid i forveien: Det er billigst. Og du slipper å stå i kø på flyplassen for å kjøpe billett. Foto: Hanna Sikkeland
HVA ER BILLIGST OG BEST? Det billigste er bussen, men det raskeste er toget. Det beste er uansett å bestille billetter hjemmefra og i god tid i forveien: Det er billigst. Og du slipper å stå i kø på flyplassen for å kjøpe billett. Foto: Hanna Sikkeland Vis mer
Publisert

London kan nås via mange flyplasser, og både Gatwick, Heathrow og Stansted er innenfor rekkevidde på 30-50 minutter med skinnegående transport.

Reiser du til eller fra Gatwick, har du flere muligheter både i form av flere alternative togselskaper, og du kan velge buss eller taxi.

Nedenfor kan du se hva som er raskest og hva som er billigst, men kortversjonen er:

#1: Toget er raskest, med en reisetid på 30 minutter. Du slipper i tillegg å bekymre deg for trafikken, som kan være ille.

#2: Bussen er billigst, i alle fall dersom du reiser med easyBus og greier å få kloa i de billigste billettene: 2 pund én vei.

#3: Generelt lønner det seg å bestille billetter på nett, og i god tid før avreise. Hold øynene åpne for rabatter.

Her er alternativene for reisen Gatwick-London sentrum:

Tog

Du kan velge mellom tre togselskaper på strekningen Gatwick-London sentrum. Alle selskapene gir rabatter ved bestilling på nett før avreise, så vi anbefaler å bestille billett hjemmefra.

Du kan også betale reisen med reisekortet Oyster-card, men vær oppmerksom på at du da vil gå glipp av eventuelle rabatter du ellers får tilgang til, som tur-retur-rabatt, familiebillett eller gruppebillett. Det vil også være dyrere å betale tur-returreisen med Oyster-card, sammenliknet med å kjøpe en papirbillett i skranken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer