Slik kommer du deg til Roskildefestivalen

Det er ennå ikke for sent å få med seg Danmarks største fest.

Foto: Thomas Kjær/Roskildefestivalen
Foto: Thomas Kjær/Roskildefestivalen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lyst til å hive deg rundt og reise til Roskildefestivalen?

Det er fortsatt mulig, og du kan til og med gjøre en ferietur av det, hvis du satser på DFDS' pakketur med festivalpass inkludert.

Se bildene fra fjorårets festival

Dermed kan du hygge deg ombord i båten mellom Oslo og København, før du setter deg i bussene DFDS har ordnet med, og kjører videre til Roskilde.

Det er første gang DFDS lager en slik pakke, og totalt er det 300 plasser. Inkludert i pakken er festivalbilletter, båt- og bussturen, mat og konsert med The Goo Men ombord på Københavnbåten (bare de 150 første som bestiller er sikret billetter til denne konserten).

Avreise er søndag 28. juni. Pris for en tur/retur-pakke er fra 3.582 kroner dersom fire personer deler lugar. Du velger selv når du vil reise hjem igjen, men merk at du må selv ordne togtransport fra Roskilde til København. Du kan også velge å bare kjøpe en pakke som tar deg til Roskilde, og deretter fikse hjemreisen selv. Da er prisen fra 2.998 kroner dersom fire deler lugar. Mer info om pakkene får du her: www.dfds.no/roskilde

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer