Slik kupper du alpeferien

Det blir stadig mer populært å reise på skireiser til Alpene. Slik får du alpeferien billigst.

Publisert
Sist oppdatert

Alpesesongen står snart for døren. Kanskje litt tidlig tenker du, men der tar du feil. Charterreisene i de mest populære ukene og til de beste destinasjonene begynner alt å la seg plukke.

Erfaringsmessig lønner det seg å bestemme seg og booke tidlig om du skal reise til Alpene til vinteren, spesielt i vinter- og påskeferieukene. Booker du på egenhånd kan du også sy din egen pakke til en billigere penge.

Under finner du nyhetene og tilbudene til de respektive charterselskapene, samt noen ideer til hvordan du kan legge opp din egen tur - kanskje den beste måten å gjøre det på av alle.

Tipsene og tilbudene:

Årets charternyheter er følgende fra STS Alpereiser, Sportreiser (har samme eiere, men Sportreiser har en mer ungdommelig profil enn Alpereiser) og Langley Travels. Disse er de tre store operatørne som konkurrerer om å selge alpereiser til nordmenn.

STS Alpereiser og Sportreiser

De to selskapene bruker samme fly, samme busser, samme guider og mange felles hoteller. Sportreiser har likevel en del enklere og rimeligere bosteder med to stjerner, mens STS Alpereisers laveste standard er tre stjerner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer