Slik overlever du ferien

Bli hjemme eller hold sammen og vær beredt på at det verste kan skje.

Publisert
Sist oppdatert

 • Hold sammen: Det kan være grusomt å miste reisekompanjongen av syne på reisen, skriver Trips4travel.com. Utstyr dere med hver deres fargerike paraply i folketette områder, dermed er det lett å se reisefølget.
 • Fare på ferde: Ta med mobiltelefon. Synes du det er for mye styr kjøper du en god kopi i en leketøysforretning. I ubehagelige situasjoner later du som du ringer, skriver Tips4trips.com.
 • Unngå lommetyver: Putt en strikk rundt lommeboka: da blir det vanskeligere å smyge den ut av lommene. Om det ser smukt ut, skriver Tips4Travel intet om.
 • La deg oppspore: På utflukt for dagen? Du bør legge igjen en lapp på hotellrommet som forklarer hvor du har tenkt deg. Dersom du skulle havne i trøbbel, finnes det da i alle fall noen spor å følge, tipser Canandas departement for utenrikssaker og internasjonal handel.
 • Testtur: Noen få dager før avreise kan det hende du vil ta noen testturer. Pakk bagen din og ta turen rundt kvartalet. Se for deg at du går trapper på T-banen eller stiger av og på et tog uten hjelp. Du vil sannsynligvis gå hjem og redusere bagens innhold med minst halvparten, råder Canandas departement for utenrikssaker og internasjonal handel.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer