Slik reiser du hit

Publisert
Sist oppdatert
Foto: Slovenia Tourism/A. Fevzer Foto: Slovenia Tourism/A. Fevzer
Foto: Slovenia Tourism/A. Fevzer Foto: Slovenia Tourism/A. Fevzer Vis mer


Foreløpig er det ingen norske reiseselskap som selger pakketurer til Slovenia, men svenske Sportresor arrangerer turer fra Stockholm til Kranjska Gora og Bled (som har tre skisentre i nærheten, blant annet Bohinj). En ukes skiferie for to koster fra 7.300 svenske kroner (cirka 6.200 norske), med overnatting på tostjerners hotell. Den dyreste pakketuren med overnatting på femstjerners hotell koster cirka 17.500 svenske kroner (cirka 14.800 norske) for to personer.

Ekstern lenke: Sportresor

Slik kommer du til Slovenia:

Skisentrene i Slovenia ligger nord i landet, og er tilgjengelige fra fire internasjonale flyplasser: Ljubljana i Slovenia, Trieste i Italia, og Klagenfurt og Graz i Østerrike. Regn med halvannen til to timers kjøretur fra flyplassene for å nå frem til skisentrene, avhengig av hvor du lander og hvilket skisenter du skal til.

Eksterne lenker:

 • Czech Airlines flyr fra Oslo til Ljubljana via Praha.
 • Austrian Airlines flyr fra Oslo til Ljubljana, Graz og Klagenfurt via Wien.
 • Air France flyr til Ljubljana via Paris.
 • Ryanair flyr fra Oslo og Haugesund til Trieste, Klagenfurt og Graz via London.
 • De billigste billettene vi fant, var med Czech Airlines til Ljubljana. En tur/retur billett i midten av januar kostet rundt 2.200 kroner, bestilt gjennom nettreisebyrået Reisefeber.no

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer