Slik ser det første A380-flyet ut innvendig

Mandag overtok Singapore Airlines det aller første A380-flyet. Se hvordan flyselskapet har innredet kjempejeten.

Publisert
Sist oppdatert

Singapore Airlines er det første flyselskapet som har fått overlevert det splitter nye A380-flyet. Det skjedde i en høytidelig seremoni ved Airbus-fabrikken i Toulouse i Frankrike mandag 15. oktober.

Nå har A380-flyet landet trygt i Singapore. Og Singapore Airlines har avslørt hvordan vidunderet ser ut innvendig.

Det to etasjer store A380 har plass til 853 passasjerer maksimalt, men det er også muligheter for å lage bar, trimrom og kinosal dersom noen flyselskaper velger å ha færre seter ombord.

Singapore Airlines har valgt en innredning med 471 seter fordelt på tre klasser - økonomiklasse, businessklasse, og førsteklasse, eller Singapore Suite, som selskapet velger å kalle det. Det er fordi denne klassen skal være hakket bedre enn "vanlig" førsteklasse.

BILDER fra Singapore Airlines A380

Singapore Airlines A380-fly har 12 Singapore Airlines Suites (luksusklasse), 60 seter i businessklasse, og 399 seter i økonomiklasse.

Vil du se Singapore Airlines videosnutter fra flyet? Gå til flyselskapets hjemmeside, og klikk på tegningen av A380-flyet nederst i venstre hjørne. Et nytt vindu åpnes, og her klikker du på tekstlenken nederst i vinduet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer