Slik ser hotellene egentlig ut

Bildene er ganske avslørende...

Reisenettsiden Oyster.com lover å gi deg helt uavhengige og ærlige hotellanmeldelser, og viser bilder av reisemål som skiller seg betraktelig fra reklamebildene. Foto: Faksimile fra Oyster.com
Reisenettsiden Oyster.com lover å gi deg helt uavhengige og ærlige hotellanmeldelser, og viser bilder av reisemål som skiller seg betraktelig fra reklamebildene. Foto: Faksimile fra Oyster.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen gang blitt skuffet over at reisemålet ikke var like vakkert som du trodde på forhånd? Du er nok ikke alene. Journalistene i reisenettsiden Oyster.com skryter av å skrive helt uhildede og ærlige hotellanmeldelser, som skal avsløre når hotellenes egenreklame ikke stemmer overens med virkeligheten.

Nettsiden skriver at de aldri manipulerer eller tukler med noen av bildene på deres nettsider. Likevel er det greit å ha i mente at det er profesjonelle fotografer som står bak bildene, og i likhet med at du lett kan få et sted til å se forlokkende ut, er det ikke et stort problem å få et sted til å se ganske trist ut. Bare tenkt på forskjellen mellom å ta et bilde av et hotell i solskinn og overskyet vær. Inntrykket blir neppe det samme.

Foreløpig er det hoteller på det amerikanske kontinentet som søkelyset er rettet mot, men nettsiden utelukker ikke at de vil dekke andre områder i fremtiden.

Under kan du se noen av de beste eksemplene fra nettsidene til Oyster. Du kan også følge med på Oysters side på Facebook.

- De viser ikke riktig pris

Flere anmeldelser

Liknende konsepter har riktignok eksistert på nettet i god tid. Gjennom Tripadvisor.com kan du lese vanlige menneskers inntrykk av reisemål og hoteller, slik at du slipper å høre på hotellenes og reiseselskapenes reklame.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.