Slik ser Lufthansas nye A380 ut

Se bildene av det tyske selskapets nye stolthet.

Foto: Lufthansa
Foto: Lufthansa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

19. mai ble Airbus' A380 fly overlevert til Lufthansa. Nå får de ansatte noen dager på å venne seg til det nye flyet før det settes i rute mellom Frankfurt og Tokyo 11.juni.

Se bilder av flyet i bildespesialen under.

Når Lufthansa mottar de neste tre A380-flyene, vil selskapet passasjerer kunne fly A380 på ruter til Beijing og Johannesburg også (Selskapet har bestilt 15 A380-fly totalt.)

Lufthansas versjon av A380 har åtte førsteklasseseter, 98 businessklassepassasjerer og 420 økonomiklassepassasjerer - altså 526 tilsammen.

Mens andre flyselskap har valgt å installere både bar og dusj ombord kjempeflyet, har Lufthansa valgt en mindre ekstravagant løsning - det eneste spesielle er at førsteklassepassasjerene har tilgang til et ganske stort bad.

Hvem har lekrest førsteklasse på A380? Singapore Airlines vs. Emirates

Som de andre A380-flyselskapene, har Lufthansa installert liggeseter på førsteklasse. Disse er hele 2,07 meter lange og 80 cm brede, så selv de høyeste passasjerene kan strekke seg ut. Gardinene man trekker rundt setet sitt er lydabsorberende, og det samme er gulvteppet. Businessklassesetene kan også gjøres om til senger, men disse er ikke horisontale, og hvor godt man egentlig får sove av å ligge i nedoverbakke er ikke godt å si.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer