Slik ser Norwegians nye fly ut

Lover en mer behagelig flyopplevelse.

Det gulorange lyset skal imitere soloppgangen, men kan varieres i tone og styrke. Foto: Norwegian
Det gulorange lyset skal imitere soloppgangen, men kan varieres i tone og styrke. Foto: Norwegian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag morges landet Norwegian-sjef Bjørn Kjos sitt nye fly, en Boeing 737-800-maskin, på Gardermoen. Flyet er det første av totalt 59 slike fly Norwegian har bestilt fra den amerikanske flyprodusenten. 15 av disse skal komme i løpet av 2011.

Norwegian investerer for fremtiden, og lover at passasjerer vil få en enda bedre flyreise ombord på de nye flyene. De er nemlig innredet på samme måte som Boeings Dreamliner-fly.

Stemningsbelysning

Vi har tidligere skrevet om det nye interiøret, som kalles Boeing SKY. I hovedtrekk vil passasjerer oppleve at bagasjehyllene er romsligere (uten at du kan regne med å få ta med mer håndbagasje av den grunn), at det blir luftigere under taket i kabinen (det blir for eksempel mer plass over hodene til passasjerene, da bagasjehyllene er designet slik at de skrår opp mot taket), det loves mindre flystøy, og lyset i kabinen er mykere og kan dimmes etter ønske. Dermed blir det lettere å tilpasse kabinlyset slik at det stemmer mest mulig med tiden på døgnet man flyr.

Vinduene virker større

Dreamliners interiør har også nye vinduer, og dette vil også bli installert i Boeings nye Next Generation 737-fly. Vinduene har en mer avlang form, noe som får dem til å virke større (selv om de i flate er like store som på eksisterende Boeing passasjerfly).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer