Test Airportr

Slik slipper du å drasse på bagasjen

Tjenesten Airportr henter bagasjen din hjemme hos deg eller på hotellet, sjekker den inn og frakter den til flyplassen. Du ser ikke mer til den før du er fremme på ankomststedet.

SJEKK INN BAGASJEN PÅ HOTELLET: Tjenesten Airportr henter bagasjen din på hotellet eller på annen adresse i London, og kan også sjekke den inn for deg. Så slipper du logistikken med bagasjeoppbevaring og -henting før flyavreise. Vi testet tjenesten i London. Foto: Berit B. Njarga
SJEKK INN BAGASJEN PÅ HOTELLET: Tjenesten Airportr henter bagasjen din på hotellet eller på annen adresse i London, og kan også sjekke den inn for deg. Så slipper du logistikken med bagasjeoppbevaring og -henting før flyavreise. Vi testet tjenesten i London. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert

Du har vel også vært der: Du er på ferie og må sjekke ut fra hotellet på formiddagen, men flyet går ikke før senere. Du har god tid til sightseeing og opplevelser, men hva skal du gjøre med bagasjen?

Mange benytter seg av bagasjerom på hotellet - men da må du tilbake til hotellet og plukke opp bagasjen før du skal reise til flyplassen. Og det er en viss risiko du tar med tanke på om noe skulle bli borte ...

Tjenesten Airportr lar deg slippe dette.

Dinside har testet hvordan det virker:

London baby

Foreløpig er Airportr en tjeneste som kun er tilgjengelig i London, men den kan brukes både ved ankomst i forbindelse med et opphold i London, ved avreise fra London - eller ved mellomlanding.

Vi bestilte henting på hotellet med innsjekk til ankomststed.

Denne tjenesten, som inkluderer innsjekk på fly, er tilgjengelig kun for reisende med British Airways.

Alle andre reisende som ønsker å benytte seg av tjenesten, kan få hentet bagasjen på hotellet og fraktet den til flyplassen - men du må da plukke opp bagasjen hos Airportr på flyplassen og selv sjekke den inn, som vanlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer