Slik slipper du håndbagasjen

Jakken som sikrer at du har hendene fri.

HAN KLER PÅ SEG HÅNDBAGASJEN: Scottevests reisevennlige frakk rommer nok til en helg, hevder produsenten. Foto: Produsenten
HAN KLER PÅ SEG HÅNDBAGASJEN: Scottevests reisevennlige frakk rommer nok til en helg, hevder produsenten. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan kanskje se ut som om mannen på bildet har skumle planer og skjulte ressurser under frakken. Det siste stemmer forsåvidt, men ikke på den måten man lett kan forestille seg.

Frakken heter SeV Carry-On Coat, og skal kunne erstatte kabinkofferten eller bagen når du reiser med fly.

Upopulær

Produsenten Scottevest markedsfører jakkene sine med frasene den stiligste måten å slå systemet og unngå bagasjeavgifter. Det slo ikke an flybransjen. I oktober ble en annonse for jakkene avslått i flyselskapet Deltas ombord-magasin, Delta Sky Magazine. Her kan du se CEO og grunnlegger, Scott Jordans, fremstilling av saken. Denne avvisningen fikk ekstremt mye oppmerksomhet på nett, og mange kritikere mener at det er flyselskapenes ønske om å bevare ekstrainntekter fra bagasjetransport som ligger bak.

Delta har via sin talskvinne Heather Faulkner, svart på beskyldningene fra produsenten og kritikerne, blant annet via Atlanta Business News:

– Uenigheten med annonsøren var kun basert på kreativ utforming. Den aktuelle annonsen impliserte at produktet kunne hjelpe passasjerer å slippe bagasjeavgifter, spesielt for håndbagasje. Siden Delta ikke tar betalt for håndbagasje, kan dette være villedende for våre kunder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer