Smart app mot matsvinn: Too Good To Go

Slik spiser du billig i storbyene

Tjenesten Too Good To Go lar deg kjøpe mat som restaurantene ikke har fått solgt i løpet av dagen, til en billig penge. 

SLIK FÅR DU HALV PRIS PÅ MATEN: Du kan få maten til halv pris eller mindre, om du benytter deg av appen Too Good To Go. Småsulten mellom lunsj og middag på storbyferien? Vi fikk to valgfrie baguetter til 2,50 pund rett ved Oxford Street, som til normalt koster 3 pund hver. Supersmart! Og ja: Det er mange middag- og lunsjrestauranter som er med! Foto: Hanna Sikkeland
SLIK FÅR DU HALV PRIS PÅ MATEN: Du kan få maten til halv pris eller mindre, om du benytter deg av appen Too Good To Go. Småsulten mellom lunsj og middag på storbyferien? Vi fikk to valgfrie baguetter til 2,50 pund rett ved Oxford Street, som til normalt koster 3 pund hver. Supersmart! Og ja: Det er mange middag- og lunsjrestauranter som er med! Foto: Hanna Sikkeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye god og variert mat å velge blant, i London. Men om du ikke er lysten på å teste ut for eksempel en av de beste restaurantene rundt Oxford Street eller Soho, eller du vil teste ut en av de mer spesielle stedene som for eksempel restauranten Inamo hvor du kan leke med interaktive bord, finnes det måter å spise ganske billig på.

Et tips er selvsagt å være prisbevisst i valget av spisested.

Men det finnes også en måte å få restaurant- eller kafématen til halv pris:

Vi har testet tjenesten Too Good To Go, i London.

Hva er det?

Too Good To Go er en tjeneste som lar deg bestille mat som restaurantene og kaféene ikke har fått solgt, til en mye lavere pris.

La oss også understreke at appen er tilgjengelig i Norge, hvor det ikke minst på de litt større stedene er tilknyttet flere spisesteder.

Du kan laste ned tjenesten som en app til telefonen din, og så kan du søke opp steder i nærheten eller se hvilke steder som er tilgjengelige i de områdene du ønsker å kjøpe noe.

Du kan bestille og betale maten i appen - og så er det bare å møte opp og hente maten innenfor de tidsrommene som er definert i tilbudet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer