Slik spriter du opp postkortene

Bli en kreativ postkortskriver og slå an hos familie og venner.

Publisert
Sist oppdatert

Er du lei av å motta like kjedelige postkort hver eneste sommer? Eller kanskje blir du flau når du selv skriver dem fordi du aldri finner noen originale måter å gjøre det på? DinSide har samlet sammen tips til din neste ferie. Les hvordan du kan gi familie eller bekjente et postkort de sent vil glemme.

Vi storkoser oss med sol og bading hver dag. På kveldene spiser vi deilig mat og i morgen skal vi besøke nabobyen. Håper dere alle har det fint. Hilsen xxxx.

Nei, nei, nei, hvorfor ikke heller gjøre noe slikt?

Stikkordformat

Vil du si mye på få ord kan det være at stikkordformatet er midt i blinken for deg. Samtidig kan dette fungere som en flott mulighet til å gi mottakeren en liten utfordring.

"Nydelig. 30 grader. Blått hav. Hvite bygninger. Rolig. Moussaka. Ouzo. Avlslappende. Har ikke vært på sightseeing. Skal snart. Solbrent. Vil ikke hjem. Håper dere har det bra."

Her slipper du altså å bruke mange ord for å beskrive verken temperaturen, omgivelsene, maten du spiser eller hva du har gjort. En lett og morsom måte å gi lyd fra seg når en er på tur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer