Slik tar du kule skibilder

Se hvordan proffene gjør det.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liker du alpint? Da er vel månedene fremover den beste tiden av året for deg! Helt frem til påske vil DinSide presentere Skiguiden, et program om skiglede i Norge og utlandet.

Slik tas skibildene

Denne gangen er Lars Bull med på fotografering av skiklær i Hemsedal. Her ser vi de profesjonelle frikjørerne Lars Fidjestøl og Dennis Risvoll gjøre triks for fotografen. Her er det tips å hente for deg som vil ta kule skibilder.

Har du fått med deg alle episodene? Sjekk ut de tidligere videoene:Skiguiden del 1 - Lars ser hvilke treningsøvelser som gir god skiformSkiguiden del 2 - tips for å takle snøskredSkiguiden del 3 - Lars besøker Courchevel, Les Menuires og ChamonixSkiguiden del 4 - Lars besøker Bad Gastein, Saalbach og MayrhofenSkiguiden del 5 - på heliskiing i CanadaSkiguiden del 6 - der lars sjekker om pakketur er tingenSkiguiden del 7 - på løssnøkjøring i Verbier Skiguiden del 8 - Lars deltar i et skirenn i Courchevel med stort hellSkiguiden del 9 - der Lars tester helihiking

Hva er skiguiden?

Skiguiden har holdt det gående i 15 år, og de to som står bak, Lars Bull og Ole Thomas Halvorsen, har det mange vil anse som drømmejobben. De reiser rundt i Norge og resten av verden for å sjekke skiforholdene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer