Slik var nye Quart

Vi tok temperaturen på den gjenfødte festivalen - se bildene!

Beach-området var også nokså tomt til å begynne med.
Beach-området var også nokså tomt til å begynne med. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at svært mange tunge navn i hovedstadens musikkbransje har vært involvert i Quarten i år, så musikk-kredibiliteten er definivt der, så er den kanskje ikke umiddelbart synlig for utenforstående. Av en eller annen grunn er de mer eller mindre etablerte festivalene som Hove, Øya eller nykommeren Oslo Live sett på som kredible og anerkjente. Quarten derimot, gjenreist etter fjorårets mye omtalte konkurs, blir sett på som mindre seriøs og ganske ufortjent kritisert. Eller verre - ignorert.

Vi tok turen til Kristiansand på festivalens siste dag, en dag som i hovedsak fokuserte på hip hop, og hadde et forbløffende sterk utvalg av artister, med noen ordentlig modige bookinger.

Mindre mas

Førsteinntrykket er nok at Quart setter mindre preg på byen enn tidligere. I gamle dager var Markens fullt av kjente Oslotryner, og en spasertur langs hovedgaten kunne raskt fortone seg som en uendelig hilserunde. I år var tilstandene roligere, i alle fall denne siste dagen. Det var defintivt mindre folk der enn i, la oss si, 2006, og det var egentlig noe merkelig å se rett og slett vanlige Kristiansand-beboere traske rundt på lørdagsshopping.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer