Slipp kredittkortet løs

Høsten er shoppingtid, og har du tenkt deg på handletur til en av verdens handlemetropoler kan du her ta med deg noen gode tips.

Publisert

Tre av de hotteste handlebyene akkurat nå er New York, Roma og Amsterdam. New York - byenes by mener mange - stedet der du finner virkelig alt dersom du har tid til å lete. Italias hovedstad har gjenomgått en grundig ansiktsløftning foran jubileumsåret i år, og er en av de mest populære byene i Europa. Amsterdam gir deg "småbyfølelse" og romantisk stemning med kanaler og vakre bygninger - men byen kan absolutt også by på store shoppingopplevelser.

Vi viser vei til de fasjonable strøkene, de mest trendy, og stedene du skal oppsøke hvis du virkelig vil gjøre et kupp.

Kontraster og mangfold i The Big Apple

New York har mang en gang blitt kåret til verdens shoppingmekka, og ikke uten grunn. Her finner du absolutt alt, fra kaksebutikkene på Madison Avenue til koselige bruktbutikker der du virkelig kan gjøre noen knallkupp. Her finner du garantert ting du aldri vil se her hjemme - bra er kanskje det vil mange si? Her finner du i alle fall vår miniguide til 16720>New York.

Luksushandel i Roma

Med italiensk finesse er Roma er den perfekte handleby for deg med sansen for delikat og klassisk mote. Her er stedet for å kjøpe sko, vesker eller andre skinnprodukter. Alt som dufter så smått av luksus har du store sjanser for å finne lett tilgjengelig og i bredt utvalg. Er du størrelse 36 kan du også skaffe deg deler av verdens lekreste kleskolleksjoner. Se våre shoppingtips fra 16721>Roma. Er du interessert i en mer omfattende guide til den evige stad kan du lese mer 11688">her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer