Slottsovernatting

Her er flere tips for deg som vil ha en natt bak borgmurene.

Publisert
Sist oppdatert

England

Langley Castle Hotel i England har 18 gjesterom, og unike middelalderlatriner (!). Her betaler du fra 660 kroner i dobbeltrom

Frankrike

Chateau de Grimaldi fra 1600-tallet har 11 soverom og ni bad. Her er også utendørs basseng og tennisbane blant mer antikke elementer som kapell, tårn og fontener.

Chateau de Ranton er en bygning i Loire-regionen fra 1300-tallet. Her er det syv soverom og plass til 12 gjester. Hele slottet kan leies en uke fra drøye 14.700 kroner i lavsesong.

Irland

Ballynahinch Castle er et luksushotell ved lakseelven Ballynahinch. Her er det hele 40 rom av diverse standarder. Priser fra 760 kroner natten i dobbeltrom i lavsesong.

Darver Castle fra 1400-tallet ligger kort vei fra Dublin. Her er det ni rom - tre av dem har boblebad, og det er spa i et slottstårn. Her lukter det bryllupsreise? De oppgir ikke priser på sine nettsider.

Italia

Nær Siena ligger Castello Ripa d'Orcia med seks gjesterom og syv selvhusholdsleiligheter. Noen av attraksjonene er vinsmaking og produksjon av olivenolje. Priser fra drøye 900 kroner per natt i dobbeltrom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer