Slutt på sigg, synd og gin tonic

SKRÅBLIKK: Sigarett- og alkoholrestriksjoner er på vei i Spania også.

Inga Holst

Journalist, DinSide Foto: Karoline Brubæk
Inga Holst

Journalist, DinSide Foto: Karoline Brubæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BARCELONA, SPANIA (DinSide): Gogo-danserinnen smiler og rister på rumpa. Min halve appelsin har inntatt nirvanaposisjon foran de dansende barjentene.

- Viva, España, gauler min halve appelsin nokså animert. – Dette finner du bare her!

Han er er utstyrt med en gin tonic og en lucky. Selv er jeg også fornøyd der jeg er parkert med tilsvarende remedier, skjønt med utsikt til det samme etablissementets gogo-gutter; de fem gutta som vrikker på stumpen på bardisken til rytmen av en spansk sommerhit, har likesågodt fjernet alle tekstilene med unntak av en 20 centimeter lang sarong.

- Har du ikke lest avisen i dag, amorcito, sier jeg. – Nå vil Barcelona følge Irland og Norges røykerestriksjoner. Da er det ikke mer lucky på oss. EU har allerede harmonisert sigarettavgiftene i medlemslandene.

- Men de flinke danserinnene kan vi i ha en stund til, gliser han over utsikten til en pike i rosa stringbikini som tar piruetter på bardisken.

- Det er mange som arbeider mot at dette skal være tillatt, elskling. Disse danserne hadde ikke fått jobben dersom de kroppslige attributtene hadde vært annerledes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer