Smak av sommer til helgen

Gled deg, det blir sol og sommertemperaturer veldig mange steder.

Det blir en skikkelig ishelg mange steder i Norge. Foto: Colourbox
Det blir en skikkelig ishelg mange steder i Norge. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi går inn i en av vårens langhelger, og hva er ikke bedre enn at værgudene slår til akkurat nå?

Det er bare å begynne å planlegge grillfesten, hagesjauen, båtturen eller sjøbadet, for dem som er tøffe nok til det...

PS! Trenger du tips til hva du skal gjøre i hagen? Sjekk vår temaside Hus og hage.

Meteorologene kan nemlig melde om fantastisk vær denne helgen, og dette kommer veldig mange nordmenn til gode. Se bare her:

- Trønderne kan glede seg over virkelig herlig helgevær. Det blir knallfint torsdag og fredag, og opp mot 21 grader. Det gjeldere å utnytte dette fullt ut, for lørdag og søndag blir det kaldere, og regnbyger.- I Oslo er det meldt sol fra torsdag og lørdag, og temperaturer opp mot 17 grader.- I sommerbyen Tønsberg er det meldt sol fra torsdag til lørdag, og temperaturer opp mot 16 grader.- I Lillehammer er det meldt finfint vær torsdag og fredag, med temperaturer opp mot 16 grader. Litt kaldere lørdag, og noen få regnbyger innimellom, men det klarner på ettermiddagen. Søndag blir det bedre, med temperaturer på rundt 12 grader.- I Kristiansand er det også meldt godt vær hele helgen, og temperaturer opp mot 14 grader.- Stavanger kan vente seg varierende vær, men det blir lettskyet og varmt torsdag og fredag, med temperaturer opp mot 17 grader. Lørdag skyer det til og blir kaldere, og søndag er det meldt litt regn.- Bergensere må vente seg mer skiftende vær denne helgen, med en del sol, men også regnbyger. Temperaturene vil ligge på rundt 14-15 grader torsdag og fredag, men de faller til 8-10 lørdag og søndag. Søndag blir det regn hele dagen.- Bodø får pent vær torsdag og fredag, men det blir ikke mer enn 8-10 grader. Regnet kommer lørdag, og blir ut søndag.- I Tromsø blir det bra vær torsdag, skyet på fredag, mens det letner igjen lørdag. Søndag kommer imidlertid regnet tilbake. Temperaturer på 6-10 grader.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer