Smarte reisedingser

Ni ting som bør stå på pakklisten.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er sommer og ferietid, og som så mange andre nordmenn er du sikkert på farten til ditt ferieparadis om ikke lenge.

I denne saken presenterer vi enkelt og greit noen reisedingser det kan være kjekt å ha når du skal ut i verden.

BagasjevektSiden flyselskaper er blitt så strenge når det gjelder bagasje, er det smart å ha en vekt med seg slik at du selv kan sjekke om du risikerer å betale overvekt pga. all shoppingen du har gjort i ferien. Fås kjøpt i butikker med reiseartikler.

UniversaladapterDet er kjedelig å plutselig sitte der med tomt batteri på mobilen og en mobilladet som ikke passer i støpselet. Fås kjøpt i butikker med reiseartikler eller på flyplassen.

Oppblåsbar nakkeputeEr flyturen såpass lang at det er fare for at du tar deg en lur, bør du pakke med en oppblåsbar nakkepute i håndbagasjen. Da sover du mer behagelig, og unngår at hodet detter til siden så du får strekk i nakken. Også kjekt om du skal på lang tog-, buss- eller biltur. Fås kjøpt i butikker med reiseartikler eller på flyplassen.

FlysokkerHar du problemer med blodsirkulasjonen, eller skal på en lang flytur, bør du kjøpe et par støttestrømper, eller flysokker, som de også kalles. De ser ikke ut, men de fungerer. Du kommer frem til destinasjonen uten tømmerstokklegger, og minsker faren for blodpropp. Fås kjøpt i butikker med reiseartikler, på enkelte apotek eller på flyplassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.