Smarte tips til London-turen

London venter på deg i høst. Her er tips så du får mest mulig ut av oppholdet.

London i høst? Hvorfor ikke! Foto: Colourbox
London i høst? Hvorfor ikke! Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er ikke over ennå, men det begynner å bli på tide å se fremover, og planlegge høstens storbytur.

London er - som alltid - et godt valg. Byen har "alt" både av restauranter, interessante museer, butikker, uteliv og kulturtilbud. En annen fordel er at kursen har holdt seg ganske bra de siste månedene. Sjekk valutakursen i vår valutakalkulator.

Vi har samlet en rekke gode tips til deg som har tenkt deg til den britiske hovedstaden på ferie i høst. Målet må være å få mest mulig moro for pengene, og da er det noen smarte triks du bør lære deg.

Innsidetips til London

Billige flybilletter

London er en populær destinasjon for nordmenn, og dermed går det direkteruter fra så og si alle de største byene. SAS flyr direkte fra Oslo, Stavanger og Bergen. Norwegian flyr direkte fra Oslo, Bergen, trondheim, Stavanger, Tromsø og Ålesund. Ryanair flyr direkte fra Torp, Haugesund og Rygge (fra 1. oktober). British Airways flyr direkte fra Oslo.

Jo tidligere du bestiller billetter til høstturen, jo billigere vil du sannsynligvis få dem. Ryanair har veldig lave priser på sin rute fra Rygge, siden den er helt ny. Helt nede i én krone billetten, faktisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer