Smartingene tar ferien i august

Mye billigere sydenturer på tampen av sommeren.

Du sparer 3.750 kroner på å reise på ferie til Bodrum Imperial i august. Foto: Star Tour
Du sparer 3.750 kroner på å reise på ferie til Bodrum Imperial i august. Foto: Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sitter du på jobb i møkkaværet mens vennene dine legger ut strandbilder på Facebook?

Ikke fortvil. Er du en av dem som har valgt å legge ferien til slutten av august har du gjort en genistrek.

Mens vennene dine har betalt makspris for solferien, kan du reise sørover til rabattpris. Sånn er det. I fellesferien er det dyrt, mens straks skolen begynner raser prisene.

Det betyr at om du kan reise på ferie fra uke 34 eller senere får du mye mer for pengene.

Så billig blir augustturen

Vi har hentet inn noen eksempler på sydenturer som selges til rabattert pris i slutten av august. Vi har valgt litt finere hoteller, og prisene gjelder to personer. Mat på fly kommer i tillegg.

Vi fant prisene mandag 18. juli, og tar forbehold om at reisene kan være utsolgt når du sjekker. Men det gir deg i hvert all en pekepinn på hva du kan vente deg om du tar en sveip og sjekker selv. Husk at med enklere standard er prisene enda lavere.

Finn feriefølelsen på Atlantic Caldera Bay på Kreta. Foto: Star Tour
Finn feriefølelsen på Atlantic Caldera Bay på Kreta. Foto: Star Tour Vis mer


En uke på Kreta for 2.998 kroner
Star Tour har satt ned prisen for denne turen med avreise fra Oslo 18. august med 2.050 kroner. Du bor i en studioleolighet på Atlantica Caldera Bay (SSSS).

To uker i Tyrkia for 5.418 kroner
19. august har Star Tour avreise til Bodrum i Tyrkia, og du kan få en toukers ferie med overnatting på Bodrum Imperial (SSSS) for 3.450 kroner mindre enn vanlig pris.

To uker på Korfu til 3.998 kroner
Vil du til Hellas? 19. august kan du dra med Star Tour til Korfu og bo på Corfu Mare (SSSS) i Korfu by. Prisen på reisen er satt ned med 3.750 kroner.

To uker på Kypros for 4 998 kroner
Fra Bergen kan du fly med Star Tour til Kypros 19. august. Du bor i toromsleilighet i leilighetshotellet Jaccaranda (SSS+). Prisen er satt ned med 1.050 kroner.

En uke på Lesvos til 4.796 kroner
Apollo sender deg fra Oslo til Lesvos i Hellas og lar deg bo på Sandy Bay i Agios Isidoros (tre soler +) med en rabatt på 3.600 kroner. Avreise er 31. august.

På dette hotellet på Tenerife kan du bo til rabattpris i august. Foto: Apollo
På dette hotellet på Tenerife kan du bo til rabattpris i august. Foto: Apollo Vis mer


En uke på Tenerife til 6.036 kroner
28. august går et Apollo-fly fra Oslo til Tenerife. Du bor på Atlantic Holiday Centre ved Playa Paraiso (tre soler +) i en toroms leilighet med frokost inkludert. Vanlig pris ligger 3.200 kroner høyere.

En uke på Rhodos for 7.996 kroner
Fra Stavanger har Apollo en tur med avreise 21. august. Du bor i dobbeltrom på Mythos Beach Resort (fire soler +). Denne prisen er 1.230 kroner rimeligere enn normalpris.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer