Smått til turen

Her er et utvalg praktiske småting å ta med på tur.

Publisert
Sist oppdatert

Det som kan gå galt ...

Med førstehjelpssett i mikroformat, er du forberedt. Dette settet fra Ortlieb er vanntett og inneholder sårforbinding og remedier til flere. Ta en tur på apoteket og suppler med litt hodepinetabletter, allergitabletter og solkrem, og du er forberedt på så mangt.

Vesken kan festes i beltet eller til ryggsekken med klipsremmer. Pakningen med innhold (bandasjer, saks, plaster og annen sårforbinding) koster 420 kroner hos Intersport.

Tilbake til hovedartikkelen

Mini - maxi

Veldig små pakker som når du folder dem ut blir veldig store vesker. Praktisk på tur, for eksempel til å ta med badetingene eller håndbagasjen ombord på fly.

Den lyse heter MiniMaxi Travelbag fra Reisenthal, og koster 199 kroner hos Morris. Utfoldet blir den en skulderbag. Den sorte er fra Picard og koster 299 kroner samme sted. Den finnes både som bag og ryggsekk i fold-ut-versjon.

Tilbake til hovedartikkelen

Pene manerer

Med sammenlegbare vesker fra Longchamp er du forberedt både til byliv og shopping. Veskene blir nette og små i kofferten, men romslige nok når du folder dem ut. I tillegg er de OK å se på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer