Smøretips

Her er råd som de fleste produsenter av selvbrunere kommer med, for at det skal bli lettere å oppnå et fint resultat.

Publisert
Sist oppdatert
Er du ikke nøyaktig nok, kan slike fargebommerter vise seg etter noen timer.
Er du ikke nøyaktig nok, kan slike fargebommerter vise seg etter noen timer. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


 • Ta en skånsom runde med skrubbevott eller peelingkrem for å fjerne døde hudceller. Fargen setter seg i de ytterste lagene av huden, og om det er mye død og tørr hud der, blir fargen ujevn, og varer kortere.

 • Ikke ta på kremer før du smører deg med selbruning. Produktene vil ikke trekke godt inn i mettet hud, og kremen kan også smitte lettere over på klær.
 • Bruningsprosessen trenger oksygen. Om du kan unngå å dekke til huden tett den første halvtimen eller så etter påføring blir resultatet best.
 • Pass på å vaske deg godt på hender og andre steder der du ikke vil ha farge. Merk deg spesielt baksiden av håndleddet der brunfarge lett kan forveksles med møkk, og skrubb ekstra godt under neglene om du har vært ivrig med smøringen.
 • Ulike egenskaper

  Testerne har også merket seg at det er stor forskjell fra krem til krem hvor lett den er å smøre på. Noen har farge som gjør det lettere å se, andre har smørevennlig konsistens som gjør det lett å spre kremen eller sprayen. Se testoversikten for våre favoritter og kommentarer.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer