Snålt og spennende i 2003

Delta på konebæring i Finland eller sjekk ut en av de mange jubileumsbegivenhetene i Europa. Her er evenementer for et spennende 2003, i inn- og utland.

Publisert
Sist oppdatert

2003 er det offisielle van Gogh-året i Nederland. Det er 150 år siden den berømte kunstneren ble født, og dette markeres selvsagt behørig med store jubileumsutstillinger med van Gogh som tema.

Harley-utstilling på Koldinghus.
Foto: Friis Fotografi/Koldinghus Foto: Friis Fotografi/Koldinghus
Harley-utstilling på Koldinghus.
Foto: Friis Fotografi/Koldinghus Foto: Friis Fotografi/Koldinghus Vis mer

Snålt og spennende i 2003

 1. Fest og moro
 2. Snålt og spennende

Artikkelen fortsetter under annonsen!


Danskene feirer Harley Davidson

Men nederlenderne er ikke de eneste som feirer runde tall i år; I Danmark kan du for eksempel oppleve utstillingen "En amerikansk legende. Harley-Davidson – ikon og design gjennom 100 år". Utstillingen tar deg gjennom den legendariske motorsykkelens historie, og du vil kunne beundre både gamle, nye og modifiserte Harleyer. Her er også historier om mennesker og kjærlighet til sykkelen, du får vite om sykkelens symbolverdier og se litt av sykkelens filmkarriere.

Utstillingen står fra 22. februar til 9. juni. Mer informasjon om tider og sted, finner du på museets hjemmeside.

Spennende Bond-utstilling i London.
Foto: British Tourist Authority Foto: Foto: British Tourist Authority
Spennende Bond-utstilling i London.
Foto: British Tourist Authority Foto: Foto: British Tourist Authority Vis mer


Britene feirer James Bond

Men skulle ikke tro at James Bond fylte 50 i år, så kjekk og kvikk som han holder seg. Men det er altså 50 år siden den aller første Bond-boken, Casino Royale, ble lansert. Det er 40 år siden den første Bond-filmen traff lerretet, og 31. oktober er vi klare for et nytt og actionfylt møte med agent 007 her hjemme.

I anledning 50-årsjubileet er det satt opp en ganske så spennende utstilling ved vitenskapsmuseet i London: Bond, James Bond heter den, og er nok ganske sikkert en opplevelse utenom det du vanligvis finner på et vitenskapsmuseum.

Utstillingen åpnet 16. oktober i fjor, og løper til 27. april i år. Mer informasjon om sted og tid finner du i denne artikkelen.

Spennende og festlig

Fra konebæring til karneval; her er spennende, snåle og festlige hendelser som kan være verdt å få med seg i løpet av 2003.

Relaterte artikler

 • Karnevalsguide 2002: Verdens heteste karneval

 • Her finner du aktivitetskalendere på nett

 • Sjekk arkivet: Spennende begivenheter omtalt på DinSide Reise
 • Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

  Snålt og spennende i 2003

  1. Fest og moro
  2. Snålt og spennende

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer